THE List

Ascult Jamiroquai si ma uit peste lista pe care am facut-o in Decembrie 2005, cu lucrurile pe care mi le propusesem pentru 2006.

Odata la cateva luni am verificat, check-uit si revizuit lista asta. M-a ajutat sa nu pierd din vedere viziunea spre care ma indrept cu pasi mici si siguri (legata de viata, familie si business).

Unele din lucrurile pe care mi le-am propus mi se par oarecum amuzante acum, altele inca mi se par idealiste. Cateva din cele multe lucruri pe care am reusit sa le fac:

1. Sa citesc mai mult. Check. Am mai tras cu ochiul pe la Catalin ca sa vad ce e interesant de citit. Multzam!2. Sa fiu promovat la job-ul curent (pe vremea aia lucram la U). Check. Acum mi se pare amuzant, pentru ca la 2 luni dupa ce am ajuns la postul dorit… mi-am dat demisia :)3. Sa ajung in anul 3 fara prea multe restante. Check. Am ramas cu 1 restanta din anul II, happy.4. Sa fiu mai ordonat. Half check :). Inca nu am renuntat la obiceiul de a-mi arunca hainele pe jos cand ajung acasa. Dar am scuza: in medie, anul asta am muncit 13 ore/zi (cu tot cu scoala, dar e si aia munca… right?) si am ajuns acasa la ora 22.00. Cine sta sa-si impatureasca hainele noaptea cu un program ca asta? :D5. Last but not least, de la inceputul anului am muncit ca sa aduc Brainient la break-even (sau mai bine). Check. Ultimele 4 luni au fost beton (din punct de vedere financiar, al ritmului de crestere, al colectivului, al proiectelor interesante si challenging la care lucram)

Cateva din lucrurile pe care mi le-am propus dar pe care n-am apucat sa le fac:

6. Sa merg la sala 😀 (dar in alta ordine de idei, toata lumea isi propune asta… si foarte putini reusesc sa fie consecventi… nu-i asa?)7. Sa lansez cel putin unul din cele cateva proiecte la care lucrez impreuna cu colegii in weekend-uri. Din pacate n-am reusit. In 2007 insa asta va fi o prioritate. Stay tuned!8. Sa investesc in bursa. Cu toate ca am cont pe Vanguard cu 3000 RON pregatiti, n-am avut nici timp nici motivatie, si sincer sa fiu nici know-how sau ficat ca sa-i investesc de capul meu. Cele cateva sfaturi de la Pam Pas m-au ajutat dar mai am mult de invatat.

Concluzia? 2006 a fost pentru mine cel mai interesant an de pana acum. De ce? Pentru ca cei 20 de ani pe care-i am ma fac sa ma simt mare. Pentru ca am o familie care ma iubeste, prieteni care se intereseaza de mine si colegi/prieteni de servici mega-destepti si de incredere. Pentru ca am un business care creste si o viziune in care cred si care ma motiveaza sa merg mai departe.

Cui trebuie sa fiu multumitor? Prietenilor si familiei, colegilor si clientilor, lui Dumnezeu si… in mod special, Denisei. Thank you, guys!

Si in final… ce-mi doresc mai mult in 2007? Lasand la o parte “THE List”, imi doresc un an plin de viata. Si exact asta va doresc si voua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s