te crezi inteligent?

Saptamana viitoare BrainTV face 3 luni. 3 luni in care eu si echipa am invatat multe lucruri despre ce inseamna sa tii pe picioare o televiziune, in care am invatat ca legile lui Murphy sunt foarte valabile si ca nu totdeauna rezultatele sunt direct proportionale cu efortul depus, ca oamenii inteligenti au asteptari mari si timp putin, dar mai mult decat atat am invatat ca pasiunea, dedicarea si executia sunt incrediente esentiale pentru un proiect de succes.

De o perioada incoace am primit o gramada de mail-uri si telefoane de la prieteni, fani si carcotasi care vor sa stie ce pregatim.

Sa o luam cu inceputul: pe 27 iunie ne-am propus sa oferim o alternativa la televiziunea clasica. Am inceput sa facem asta urmarind cum e sa fii in pielea unor oameni de succes din diferite domenii din Romania. Am vazut cum e sa lucrezi intr-o multinationala, am aflat cum a evoluat internetul romanesc de la inceputuri pana acum, am urmarit cum se face un spot TV, cum se fac bani pe internet si multe altele.

Din octombrie vrem sa le aratam vizitatorilor nostri ce trebuie sa faca pentru a deveni oameni de succes (pe plan personal, social si profesional), cum sa inceapa o afacere sau cum sa o finanteze.

Din octombrie BrainTV iti da raspunsurile de care ai nevoie. Pana atunci, hai sa vedem cat de inteligent esti ;).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s