Cautam project manager

Brainient creste. Avem 5 proiecte medii-mari in derulare si alte 2 care sunt in asteptare. BrainTV creste si el, incet si sigur.

Si cum eu sunt singurul Project Manager aici la Brainient si trebuie in paralel sa ma ocup partial si de BrainTV, cele 13-14 ore pe care le muncesc zilnic nu mai sunt de ajuns.

Drept urmare, cautam pe cineva care sa imi preia din responsabilitati. Un Project Manager, mai exact. O persoana care sa fie un firewall intre programatori si clienti. Cineva care sa stie sa comunice foarte bine, sa inteleaga cerintele clientului si care sa stie cum sa gestioneze o echipa.

Nu-i usor sa gasesti oameni buni intr-o piata unde cererea de oameni bine pregatiti e mult mai mare decat oferta, drept urmare noi aici la Brainient oferim:

1. Salariu un pic peste medie. Si bonusuri pe proiecte.2. Facilitati. Adica iti platim abonamentul la sala, daca frecventezi. Si atat, deocamdata, dar planuim sa oferim si altele.3. Sistem de equity, ca aici vroiam sa ajung. Vrem sa tinem oamenii foarte buni in firma. Drept urmare, cei care isi fac treaba bine, responsabil, la timp si au spirit antreprenorial au sanse mari sa faca parte din Brainient.

Cei interesati sa dea un email la jobs@brainient.com. Si va rog: fara juniori, testeri sau operatori pc, and so on. Ca daca as fi vrut asta puneam un anunt pe eJobs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s