Focus is the key

Luni seara am avut o intalnire excelenta cu Vlad Stan, iar cele 3 ore pe care le-am petrecut discutand au trecut mult prea repede.

Vlad este cu siguranta un om cu multa, multa, multa experienta. Filozofia lui de viata, valorile, principiile, modul in care abordeaza lucrurile m-au facut sa ma simt mic si neinsemnat. Am sorbit cu multa atentie si placere fiecare sfat pe care mi l-a dat.

L-am cunoscut pe Vlad acum 2 sau 3 ani, la Conferintele Internetics, unde pe vremea aia prezenta videomax si povestea ca e “the next big thing”… :). Mi s-a parut arogant si inabordabil. A recunoscut si el ca asa era. Dar s-a schimbat. Mult. In bine.

All in all, Vlad mi-a spus, printre altele, 2 chestiuni care mi-au ramas imprimate in memorie:

1. Care e diferenta dintre un antreprenor si un antreprenor de succes? Ca al doilea reuseste sa se ridice cu o data mai mult decat celalalt.

2. Focus is the key. Vlad m-a facut sa inteleg ca dezvoltarea pe verticala e mult mai sanatoasa si profitabila decat cea pe orizontala. Ce rost are sa lansezi 10 proiecte si sa nu mearga nici unul? Mai bine ai 3 si le cresti pana devin profitabile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s