inapoi in bucuresti…

… but not for long :).

Ma asteptam de la Craciunul asta sa fie un esec total. Surprinzator insa, a fost una dintre cele mai fun sarbatori din ultimii cativa ani, pentru mine. Mersi Andrei, Mada & familia.

Nu stiu ce-ati facut voi, dar eu am profitat la maxim de faptul ca sunt in vacanta. Mancare, somn, whisky, vodca si clubbing, placeri pe care nu mi le voi permite prea din abundenta la anul.

Urmeaza doua zile de planificare personala in care vreau sa-mi pun un pic gandurile in ordine. Apoi distractie de revelion la Brasov & Cluj sau la Sibiu. Si cireasa de pe tort – pe 1 Ianuarie plec cu Florin & co la snowboarding in Franta. Can’t wait.

Voi ce faceti de revelion?

Later edit: disclaimer and more.

Am uitat sa mentionez doua lucruri importante legate de Craciun. Primul este ca in ziua Craciunului am fost la biserica. Nu pentru ca sunt eu foarte religios, ci pentru trebuia sa-mi reaminteasca cineva ce anume sarbatoresc.

Doi, am sarbatorit cu adevarat Craciunul. Adica am sarbatorit nasterea Domnului Isus. Cred ca in ultimii cativa ani am uitat ca that’s what Christmas is all about :).

Nu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s