New office thoughts

Luna viitoare Brainient si BrainTV se muta. Nu de alta, dar 17 oameni intra cam greu intr-un spatiu de 80mp.

Spatiu pentru studiourile BrainTV am gasit in sfarsit, dar acum ne trebuie si spatiu pentru birouri. Si cum eu sunt baiat constiincios si imi fac temele, m-am tot gandit la cum ar trebui sa fie spatiul asta, pentru ca oamenii sa fie fericiti si pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Concluzia 1? We need open space, fara indoiala. Si sa fie mare, gen 200-300 mp. Si o sa stam cu totii departe unul de celalalt, pentru a nu mai exista intreruperi, pentru ca oamenii sa se poata concentra mai bine.

Concluzia 2? Gaming room. Trebuie sa avem asta. Cu Xbox, Wii, masa de ping-pong, canapele si fotolii. Spatiul asta ar putea fi chiar si meeting room, fara probleme.

Concluzia 3? Trebuie sa aibe acces rapid la metrou. Pentru ca in Bucuresti asta e cea mai facila si rapida modalitate de a ajunge dintr-un loc in altul.

Concluzia 4? Sa nu fie in bloc de locuinte. Pentru ca am avut o tona de probleme pana acum din cauza vecinilor. Atat cu biroul curent cat si cu celelalte doua de pana acum.

Concluzia 5? Ideal ar fi ca acest spatiu sa fie cat mai mare, ca si suprafata. Nu de alta, dar m-am saturat sa ne mutam cu biroul in fiecare an, din cauza ca nu mai incapem.

Am omis ceva, oare?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s