Sunt aici pentru oameni

Probabil din cauză că am început săptămâna în felul ăsta, toată ziua m-am întrebat de ce sunt încă în România. De ce sunt încă într-o țară mediocră, cu oameni plictisiți, aroganți, răi si indiferenți față de ceea ce se întâmplă în jurul lor, atât timp cât nu îi afectează.

În seara asta am participat la lansarea MaiMultVerde.ro, prima platformă online de voluntariat, în spatele căreia se află Organizația Mai Mult Verde. În timp ce Dragos Bucurenci îsi ținea discursul, it hit me:

Sunt încă aici pentru oameni. Pentru că dacă reusesc să fac abstracție de toate lucrurile urâte din țara asta, există oameni de calitate în România. Vreau să menționez câțiva dintre ei, pentru că merită:

Raluca, ‘long-standing friend & colleague’, cum o mai prezint uneori clienților. Una dintre cele mai inteligente tipe pe care le cunosc. Reuseste să-mi înțeleagă problemele complexe si mai mult decât atât, să dea si sfaturi bune.

Florin, care reuseste să mă uimească de foarte multe ori cu energia, pasiunea si entuziasmul pe care le pune în ceea ce face. Plus că, the guy really “thinks big”, si asta se datorează probabil celor 12 ani de Hi-Q din spate.

Vlad, o enciclopedie pe picioare în materie de business. Ambițios dar relaxat, entuziast dar temperat, impunător dar nu arogant. Fiecare discuție cu el mă reînvigorează.

Echipa de la Brainient & BrainTV, pentru că mă înțeleg atunci când sunt nervos, pentru că sunt la fel de dedicați jobului ca si mine, pentru că sunt inteligenți si pentru că ei sunt cei care fac lucrurile să se întâmple.

Dragos, pe care nu-l cunosc de foarte mult timp dar care are darul de a te entuziasma prin entuziasmul lui, ori de câte ori are ocazia.

Ar mai fi mulți si mă gândesc să scriu un post pe săptămână despre oamenii misto din România, dar sunt obosit si urmează o zi lungă.

Mulțumesc, prieteni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s