[RO] Brainient – doi ani mai târziu

Mâine Brainient împlineste 2 ani. Doi ani în care am avut bune si rele, proiecte interesante sau mai putin interesante. Doi ani în care am construit vreo 30 de aplicatii web, unele de succes, altele nu.

Trag linie, si observ că:

– eram 3 când am pornit, acum suntem 13- din dormitorul meu ne-am mutat într-un apartament cu 2 camere, apoi într-unul cu 3, apoi într-un spațiu de 200mp. 200mp în care aproape că nu mai avem loc- am câstigat si pierdut clienți- am mulțumit zeci de companii si am gresit față de alte câteva zeci- am învățat că nu avem cum să rezistăm fără a produce produse excelente- am primit înjurături, mulțumiri, omagii si felicitări – am învățat că pentru a fi de succes, trebuie să ai clienți de succes- am învățat că pentru a reusi în domeniul ăsta, trebuie să pui foarte mult accent pe tehnologie

Dar probabil cel mai important lucru pe care eu l-am învățat este că oamenii sunt cea mai importantă resursă într-o afacere. Oamenii sunt cei care fac lucrurile să se întâmple. Ei sunt motorul afacerii si te pot ridica sau îngropa.

Mulțumesc Laurentiu, Andrei, Misha, Cristi, Kolea, Julia, Dan, Andrei S, Vlad, Raul, zeVlad, Alexa. Fără voi Brainient nu ar fi unde este acum.

În câteva ore plecăm la Bran. Pe lângă sampanie, mici si bere, fetele de la NewWaveEvents (care încă nu au site, dar o să le facem noi unul 🙂 ) ne-au pregătit un program de teambuilding care se anunță foarte misto.