[RO] Somnul polifazic – ziua 3

E 3:21 AM si m-am trezit de 21 de minute. A fost greu. Am tras de mine cam 15 minute până am fost capabil să deschid ochii. Am mâncat iaurt si am băut multă apă. Acum sunt ok, dar un pic (prea) somnoros.

Am observat până acum că cel mai greu e să te trezesti si să stai treaz dupa somnul principal (cel de 3 ore, care pentru mine e între 12:00 si 3:00 AM). Pe de altă parte,  mi se pare si perioada cea mai productivă.

Ieri noapte trebuia să merg cu Dragos la cimitirul Bellu, dar pentru că eu aveam ceva de lucru am amânat pentru altă dată. Am lucrat în fața laptopului de la 3:00 AM la 7:00 AM fără nici un fel de întrerupere, si nu mi-a fost deloc somn. Productivitate maximă!

La fel ca si Dragos, în ultimele 3 zile am mâncat mai mult fructe si salate, pentru că programul ăsta mi-a tăiat si pofta de mâncare. Ceea ce e ok, pentru că si-asa vroiam să slăbesc un pic :-).

Ca si efect secundar până acum eu am din când în când dureri de cap. Le aveam si înainte, dar acum parcă sunt mai lungi si intense. Nu sunt sigur că se datorează somnului polifazic, dar o să mă interesez.

Cam atât pentru acum. Voi reveni ;-).