Amator de tehnologie, cumpăr gadget de şosea

Weekendul trecut am condus Prius-ul MaiMultVerde, pentru că masina mea nouă e deja în service (unde se pare că va mai sta cel puțin o săptămână :().

După 3 zile de condus Prius m-am hotărât să îmi cumpăr si eu unul. O să astept însă până în 2009, când se zvoneste că va apărea un nou model.

Rezumat

– Este cea mai silențioasă masină pe care am condus-o vreodată. De multe ori a trebuit să claxonez, pentru că pietonii nu au auzit când m-am apropiat- Caroseria mi se pare foarte misto. Totusi, are un aspect care ori îți place ori nu. Mie îmi place- Interiorul e ok, dar ar putea fi si mai bun. Nu sunt un fan al afisajului electronic pentru kilometraj, dar mă pot obisnui cu el.- Ecranul din mijloc (de unde poți controla A/C, audio, poți vedea cum se încarcă bateria, etc) e foarte folositor- Adaptorul pentru iPod e genial. Mai ales că poate fi controlat direct de pe volanul masinii- Schimbătorul de viteze de lângă volan e foarte comod si util- Cu toate că e o masină de oras, s-a comportat foarte bine la 110km/h. Mergea si mai mult, dar e încă în rodaj

All in all, Prius e masina ideală pentru oras. Si într-adevăr ai impresia că conduci un gadget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s