Sport extrem de Bucureşti, pe-o bicicletă ca-n poveşti

Ieri a început turul blogurilor. Timp de 3 zile, Comănescu, Bucurenci si cu mine ne dăm cu bicicleta prin Bucuresti. Pe stradă, pe trotouar, în parc, peste tot. 

Ultima oară am mers pe bicicletă asa mult acum vreo 7 ani, când în Parcul Tineretului doi băieți răi m-au lăsat pe jos, fugind cu a mea bicicletă neagră si frumoasă. 

Ieri m-am plimbat toată ziua cu o bicicletă Cicloteque prin Bucuresti. M-am descurcat ok, cu toate că trotuarul era foarte aglomerat si strada periculoasă. Bicicleta îmi place. E comodă, elegantă si cos-ul din față e foarte folositor. Plus că 2 fete m-au întrebat de unde îsi pot închiria si ele. Nihasa, se aude? 🙂

All in all, să te dai cu bicicleta prin Bucuresti nu e asa rău precum se zvoneste. Desigur, ar fi fost mult mai bine dacă am fi avut benzi speciale, dacă nu ar fi fost asa aglomerat, dacă pietonii ar înțelege că dintr-un impact bicicleto-pietonistic ei vor avea de suferit mai mult si dacă soferii nu te-ar claxona din 2 în 2 minute.

Dacă vreți si voi să vă închiriați biciclete, mergeți cu încredere la Centru Cicloteque, pe Kogălniceanu 36. Prețul este de 100 RON / an (abonament) si 2 ron pe oră, respectiv 50 RON / an (abonament) si 1 ron pe oră, pentru studenți. 

Mâine leapsa merge mai departe la Orlando, că am auzit că e fără masină si că vrea să facă un pic de sport.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s