Work hard. Party even harder

M-am întors. Din prima vacanță mai lungă de 4 zile din ultimii 2 ani. Vacanță în care, pentru prima oară în 2 ani, am închis telefonul. Si emailul (ok, am rezistat doar 4 zile, dar totusi).

A fost frumos mirific. Am petrecut 7 zile minunate alături de mama, tata, una din surioarele mele mai mari si nepoțelul care în Octombrie împlineste 9 ani. Si i-am convins pe părinți să se întoarcă în România. La anu’, au zis. Sper ca de data asta să nu se mai răzgândească :-).

M-am odihnit. Am citit. Si m-am gândit la ceea ce fac si la ceea ce ar trebui să fac. Si m-am întors din vacanță cu o rezoluție de sfârsit de an (chiar, în curând trece si 2008, ce chestie): work hard, party even harder.

Fac schimbări. Pe plan personal, mă mut din apartamentul cu 2 camere din Berceni, la Universitate. Apropo, vând apartament cu 2 camere la Piața Sudului :). Pe plan profesional, m-am hotărât că nici eu, nici Raluca sau Andrei nu ar trebui să facem micromanagement. Drept urmare, m-am hotărât să renunț la oamenii care nu sunt capabili de o doză minimă de responsabilitate. Facem internet, nu poliție, nu?

Cam atât. În vacanța asta am mai constientizat si importanța pauzelor lungi si dese. După o săptămână de pauză, creierul meu pare să funcționeze în parametri mai corecți decât înainte. Plus că sunt mult mai relaxat si pus pe treabă.

Hai să facem succes, zic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s