Curățenia de toamnă-iarnă. Si online, si offline.

RescueTime mi-a zis că am petrecut săptămâna trecută aproape 5h pe Google Reader si Twitter. Cam mult, având în vedere cât de multe proiecte am de terminat, lansat, relansat sau promovat.

Drept urmare, astăzi am făcut o mare curățenie de toamnă-iarnă. Am sters 87 de feeduri din Reader, pentru că am constatat că cea mai mare parte din ele nu mă interesează atât de mult. Am păstrat crème de la crème, adică 27 de bloguri pe care le citesc cu multă plăcere.

Pe lângă asta, mi-am dat seama că pe twitter urmăream oameni pe care nu îi cunosc direct, la care m-am abonat din inerție. Am sters si acolo vreo 50, si am rămas cu doar 29 de prieteni.

Deja mă simt mai bine.

Urmează să donez toată mobila din apartamentul din Berceni (stie cineva unde si cum as putea face asta?), să ne mutăm biroul într-o clădire mai linistită si mai frumoasă, să fac ordine si disciplină în dulapul cu haine si să mă reapuc de sală si de mâncat sănătos.

Nu stiu voi, dar eu am început toamna cu mult stres, multe deadlineuri, multe proiecte, mulți clienți si multe dureri de cap, dar parcă tot rămâne unul din anotimpurile mele preferate. Mai mult decât atât, the time to relax is when you don’t have time for it, asa că eu mă duc să văd un film!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s