Viitorul sună bine

“It is rare to find a business partner who is selfless. If you are lucky it happens once in a lifetime.”

bnt_seedmoney

V-am tot scris în ultima vreme despre faptul că anul ăsta mă focusez. Că renunț la tot ce e irelevant si neinteresant, la tot ce nu produce valoare sau bani, la proiectele pe care le-am lansat si, în mod pasiv, abandonat. Îmi simplific casa, biroul, echipa, viața. Mă concentrez pe ceea ce contează si mă pasionează, pentru că vreau să schimb lumea.

Din luna Decembrie a anului trecut Brainient a încetat să mai dezvolte aplicații web custom pentru clienți. Ne-am decis să ne concentrăm pe un proiect pe care l-am tot dezvoltat si îmbunătățit în ultimii doi ani. Un proiect care a început odată cu BrainTV si care, usor, usor, a crescut într-o aplicație foarte misto.

veevid, căci acesta este numele proiectului, este o platformă de video management creată pentru companiile care produc cantități mari de content video si doresc să-l monetizeze (si) online. Platforma noastră îi ajută să publice, distribuie si monetizeze conținutul lor, printr-o singură interfață simplă si flexibilă. Deja lucrăm la implementarea platformei pentru două mari companii din România, dar despre asta voi vorbi într-un alt post, în curând.

Parteneriatul cu seedmoney ne va ajuta să ne concentrăm pe acest produs si să îl crestem mai bine si mai repede. Pe lângă bani, Vlad si Victor aduc în companie multă experiență în business si în online, knowhow, networking si o grămadă de feedback. Sunt fericit că îi avea ca parteneri, si sunt sigur că împreună ne va fi mult mai usor să schimbăm lumea.

Săptămâna viitoare vom mai anunța câteva noutăți legate de veevid. Până atunci, hai să facem succes! :).