[RO] Olimpiadele comunicării

Anul ăsta mă aflu în juriu la Olimpiadele Comunicării. Ceea ce mă bucură foarte tare, dacă stau să mă gândesc că acum vreo 6 sau 7 ani am participat şi eu. Nu mai ţin minte cu ce proiect şi pentru ce, dar ţin minte că n-am câştigat :).

Mai jos câteva informaţii despre olimpiade, luate chiar de pe site:

Competitia este cea mai buna oportunitate de a se remarca pentru tinerii aspiranti. Peste 70 de profesionisti consacrati, din industria comunicarii, au fost invitati anul acesta in Juriu pentru a le evalua performanta. Componenta Juriului poate fi vazuta la adresa: http://www.olimpiadelecomunicarii.ro/juriu/2009.html

pentru editia 2009 temele de preselectie sunt:La Comunicare Institutionala: “Campanie care sa-i convinga pe angajatii romani sa faca mai mult sport”.

La Advertising: “Campanie care sa-i convinga pe consumatori sa cumpere produse fabricate in Romania, in defavoarea celor din import”.

La Comunicare Politica: “Campanie prin care electoratul roman sa fie convins sa voteze, in cadrul unui Referendum, pentru schimbarea formei de republica, fie intr-una Prezidentiala, fie intr-una Parlamentara (la alegerea echipei)”.

La Relatii Publice: “Campanie care sa incurajeze populatia sa recicleze deseurile provenite de la echipamentele electronice (DEEE)”.

Detalii despre preselectii si despre inscriere pot fi gasite la adresa: http://www.olimpiadelecomunicarii.ro/concurs.html