In atentia devoratorilor de hârtie

Devoratul hârtiei dăunează grav sănătăţii voastre şi a copiilor / nepoţilor voştri. Aşa că cei de la Antalis împreună cu Copacul de Hârtie vă invită Vineri 8 Mai la Verde Cafe, pentru prima întâlnire a “birourilor verzi”.

Mai jos este email-ul pe care l-am primit de la Simona / Antalis:

“Printezi zeci de exemplare de rapoarte sau proiecte pe care apoi le arunci si le printezi din nou pentru ca ti-ai dat seama ca ai uitat sa numerotezi pagina sau sa centrezi titlul? Printezi mailuri? Cumperi reviste, ziare, primesti pliante pe care dupa ce le citesti, le arunci amestecat cu restul deseurilor?

Hmmm….si dupa toate astea poti sa dormi bine noaptea? Daca te simti cu musca pe caciula, te asteptam vineri, 8 mai, ora 11.00 la Verde Cafe (Str. Domnita Ruxandra 15, sector 2, Bucuresti). Antalis Romania si Copacul de Hartie si-au propus ca in cadrul proiectului „ Birouri Verzi” sa incurajeze consumul de produse „verzi” si de hartie reciclata.

Aaaa…sa nu te astepti la vreo defilare in rochii de hartie a vedetelor de Dorobanti, care au imbratisat fenomenul eco pentru ca „da bine”, nici la pictoriale recycle, lasam acest aspect pentru editiile viitoare J. Acum te invitam sa vorbim despre importanta consumului de hartie reciclata, avantajele acestei hartii si ale reciclarii in general.

Nu reflecta prea mult, spala-ti pacatele si confirma prezenta ta la adresa de mail : aura.chioveanu@antalis.ro sau simona.traistaru@antalis.ro

P.S. : Aceasta invitatie se adreseaza exclusiv companiilor care au un consum mare de hartie!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s