Cosmin Alexandru. Punct ro.

„Una din dramele principale ale ţării ăsteia nu e că sunt mulţi care nu reuşesc, ci că sunt mulţi care nici nu încearcă”, spune el, sorbind dintr-un pahar de Pilsner Urquell. „Dacă nu încearcă nimeni, e greu să iasă ceva. Era o chestie care în America mi se părea spectaculoasă. Toată lumea încerca. Pentru fiecare căruia îi ieşea, erau 10 la care nu le ieşea. Dar spiritul ăsta se educa din fragedă copilărie. Încearcă! Vezi ce poţi, ce nu poţi. Vino înapoi. Mai învaţă. Încearcă iar. E o luptă cu tine şi cu limitele tale pe care aici nu o văd. Cât pot? Cam cât cântăresc? Cam cât cântăresc – vedem şi la Erudio – e o întrebare pe care oamenii nu şi-o pun de frica unui răspuns nasol. Nu cumva cântăreşti puţin? Dup-aia ce faci?”

Pasajul de mai sus e dintr-un articol savuros scris de Cristi Lupşa despre Cosmin Alexandru acum un an şi ceva.

L-am cunoscut pe Cosmin acum câteva luni la prima întâlnire Erisma, şi mi-a fost clar din prima secundă că e unul din oamenii care vor schimba lumea. De fapt, cred că o schimbă deja în fiecare zi prin atitudinea pozitivă, zâmbetul larg, inteligenţa sclipitoare şi impactul pe care îl are asupra celor din jurul lui.

De curând Cosmin şi-a făcut blog, unde scrie despre bucuriile simple ale vieţii şi despre faptul că there is always a way to be better. Şi cu toţii vrem să fim mai buni, nu-i aşa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s