Aujourd’hui, je suis heureux

Astăzi sunt fericit pentru că am descoperit blogul lui Adrian Stanciu, unul din antreprenorii pe care îi admir cel mai tare în România şi un om special în toată splendoarea cuvântului. Prima dată l-am cunoscut la începutul anului, în cadrul Erisma, şi mi s-a părut serios şi sobru. Însă n-a durat mult să-mi dau seama că seriozitatea lui venea dintr-o inteligenţă foarte aparte şi că de fapt nu era sobru ci doar rezervat.

Şi mai sunt fericit pentru că de două săptămâni s-a mutat în Franţa. Mai exact, într-un mic chateau de ţară pe lângă Bordeaux. Mă bucură vestea asta pentru că am impresia că oamenii frumoşi, capabili şi inteligenţi nu prea-şi mai găsesc locul în ţara asta, şi nu pot să spun că-mi pare rău. Damn it, nici eu nu mi-l mai găsesc şi nu sunt nici Adrian Stanciu, nici Cosmin Alexandru, nici Marius Ghenea.

Să revenim. Ştiam că Adi e un antreprenor de calibru, un speaker de calitate şi un tip inteligent, dar citindu-i blogul am aflat că în spatele seriozităţii lui se ascunde şi o doză consistentă de umor.

Bine ai venit în blogosferă şi bine ai plecat în Franţa, monsieur. Chapeau bas!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s