Încă mai beau lapte. De soia.

Am redescoperit azi într-o sesiune de egosurfing articolul de mai jos, care m-a binedispus instantaneu:

Dupa ce am aflat ca steaua, bijuteria coroanei si copilul speranta al internetului Romanesc a mai udat un copac pentru a-si insemna masculinitatea am plecat sa descoperim secretul vitalitatii sale fara precedent. Aveti la cald ce a iesit:

Times.ro: Spune-mi te rog cateva cuvinte despre tine.Emi: Sunt perfect. Frumos, destept si de succes. Inca de la 10 ani cand am citit prima carte de business. Am simtit atunci ca acesta este destinul meu. Sa fiu asa cum sunt, adica fara cusur.

Times.ro: Trebuie totusi sa existe si ceva negativ.Emi: Muncesc prea mult, tintesc prea sus. Da, acestea trebuie sa fie defectele mele capitale. Oricat m-as uita altele nu mai gasesc.

Times.ro: Da, asta ziceam si noi. Romanii sunt prea importanti ca sa mai aiba loc de umor. Sau de gandire la o adica.Emi: Adica ce vrei sa spui?

Times.ro: Hm… nimic. Bei lapte dimineata?Emi: Da, e unul din secretele mele, e foarte bun pentru tonusul intregii zile. Muncesc pana la 13 ore pe zi. Fac planuri. Daca ati vedea ce planuri am! Nimeni nu poate sa faca lucrurile ca mine. Laptele si discutiile cu antreprenorii batrani ma monteaza.

Times.ro: Ce site ai tu de fapt?Emi: Nu stiti? E clar ca sunteti la marginea industriei. Tocmai a fost o intalnire in care au venit toti antreprenorii din Romania, dar toti, ca sa le arat eu cum se face business. I-am anuntat ca vertimo.ro e mai vertical decat orice vis le-ar trece lor prin cap. Important e sa gandesti grandios.

Times.ro: Ah, vertimo.ro. Ne-am uitat si noi in Alexa, da nici cu lupa nu te-am descoperit. E cam groasa.Emi: Parca voi ati fi mai breji. Voua de ce nu va merge?

Times.ro: Mda, oamenii sunt mai buni decat ne-am fi asteptat. E socant de-a dreptul de cate lucruri sfinte de care nu ai voie sa te atingi se inconjoara.Emi: Nici de mine nu va puteti lua. Stiati ca sunt prieten cu Bucurenci?

Times.ro: Ah, da? Ciudat lucru. Zice lumea ca ar avea inclinatii de stanga. Si tu cica esti antreprenor din leagan. Leu paraleu. Nu e dificil?Emi: Nu, beau mult lapte. Si asta ma tine in forma.

Times.ro: Ai ceva de transmis industriei de online?Emi: Pazea, la orizont e Fusu20.

Times.ro: Gata, a si trecut. Dar ideea cu laptele pare de viitor.

Via Times.ro.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s